• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Шкільний музей

Музей історії школи

З 2004 року в Помічнянському НВК № 2 гостинно відчинив двері музей історії школи, створенний за ініціативи прекрасного педагога, випускниці школи, досвідченого вчителя історії та громадянської освіти Людмили Анатоліївни Гідулян.

Керує роботою Рада музею на чолі з вчителем української мови та літератури А.І. Косарєвою. У музеї відтворено історію школи через експонати, світлини, відео та аудіо матеріали, творчі, методичні розробки вчителів.

Традиційними стали зустрічі з випускниками попередніх років, екскурсії для учнів та їх батьків, гостей: «Літопис школи», «Історія школи в особах», «Вчителі ветерани ВВВ», «Видатні випускники», «Досягнення школи», «Методичні пошуки», «Історія твориться сьогодні…»

Залишились у пам’яті зворушливі, теплі зустрічі з міським жіночим клубом «Надія», випускниками школи – ведучим інженером Одеської залізниці Дринкіним В.М., Яценко С.Я., заслуженим машинобудівником України, наукові здобутки якого визнані не тільки в Україні, а й у світі, що підтверджує медаль «За заслуги перед отечественной космонавтикой», відомим кінорежисером, актором Миколою Гейко, кінострічка якого «Помни о смерти» (1990 рік), була знята за участю учнів, педагогів школи та мешканців міста, директором Центру ділового співробітництва Клименко В.П., доктором технічних наук, професором Літвіхом В.В., з підполковником, кандидатом технічних наук Суховієм С.Б. та іншими…..У музеї створена фільмотека кінорежисера Миколи Гейка.

/Files/images/мухей.png

На базі музею проведено обласна міжрайонна освітянська конференція, районні семінари, районний семінар вчителів історії за участі доцента Кіровоградського педагогічного університету ім. В.Винниченка Шевченка Сергія, обласні семінари, уроки історії, години спілкування, засідання творчих груп, педагогічні читання.

З успіхом пройшли виставки робытвчителя праці Тарнавського В.М., самобутньої художниці – землячки Надії Падурської.

Кiлькiсть переглядiв: 393

Новини

Опитування

Хто відвідував наш сайт?

Календар

Попередня Листопад 2021 Наступна
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930